Palvelut

Ylläpito ja tuki


Ylläpitopalvelumme huolehtii IT-ympäristönne toimivuudesta ja turvallisuudesta. Aktiivisella seurannalla pystymme reagoimaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin etukäteen, jolloin pystymme varmistamaan, että järjestelmänne toimii mahdollisimman katkottomasti.

Asiantuntijatukemme avustaa ongelmatilanteissa ja tarjoaa ratkaisun haastavampiinkin vika- ja ongelmatilanteisiin.

Tietoturva-, verkko- ja varmistusratkaisumme takaavat turvallisen ja nopean käyttöympäristön, joka on asianmukaisesti varmistettu.IT-Projektit ja konsultointi


Tarjoamme osaamistamme erilaisiin IT-projekteihin pitkällä ja monipuolisella kokemuksella. Oli kyseessä sitten IT-ympäristönne perustamisesta tai olemassa olevan ympäristön päivittämisestä, puhelinjärjestelmien integroinnista IT-ympäristöönne tai teollisuustulostimien käyttöönotto ERP-järjestelmiin, tulemme mielellämme avuksesi tai huolehdimme koko projektin puolestasi.IT-laitteistot ja ohjelmistot


Tarjoamme kokonaisvaltaisesti IT-laitteistot, on kyse sitten työasemista, palvelimista, levyjärjestelmistä tai IT-ympäristöönne liitettävistä erikoislaitteista.

Autamme myös ohjelmistohankinnoissanne, tarjoamme ohjelmistoja ja ohjelmistojen lisenssejä toimisto-ohjelmista ERP-järjestelmiin saakka. Kartoitamme ohjelmistohankinnat kustannustehokkaasti juuri teille sopiviksi ja vahva osaamisemme ohjelmistojen lisenssien hallinnasta huolehtii lisenssien ylläpitämisestä.

Yhteistyötoimintamme usean suomalaisen ja muiden eurooppalaisten IT-alan maahantuojien ja tukkureiden kanssa takaavat meille hyvän saatavuuden ohjelmistoihin ja laitteisiin.Erikoisosaaminen


Erikoisosaamistamme ovat:

Linux/Unix-järjestelmät, työasemien/kannettavien/palvelimien erikoiskorjaukset ja tiedostojen palautuspalvelu.

Auto-alan erikoispalvelimet, tietojärjestelmät ja testerilaitteistot. (Automaster, Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Citroën, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi)

Virtualisointiratkaisut ja virtuaalivarmistus

Apple Mac tiedostopalvelimetKotisivut ja WEB-ohjelmointi


Toteutamme graafisesti näyttäviä ja teknisesti helposti käytettäviä kotisivuratkaisuja. Kotisivuratkaisumme standardin mukainen tekninen toteutus takaa kotisivuille nopean ja yhteensopivan käyttökokemuksen usealla eri selaimella ja mobiilialustalla. Helppokäyttöisen kotisivujen hallinnan avulla sisällön päivittäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Toteutamme myös verkkokaupparatkaisuja ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä WEB-ohjelmistoja.Graafinen suunnittelu


Yrityksen ilme on paljon muutakin kuin pelkkä logo. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi visuaalisen ilmeen sekä ohjeistuksen, joka on sovellettavissa käyntikorteissa, lomakkeissa, esitteissä, ilmoituksissa sekä muussa markkinointimateriaalissa.

Kampanjasuunnittelumme toteuttaa ilmoitusten, esitteiden, myymälämateriaalien, messuaineistojen ym. suunnittelun ja toteutuksen niin kotimaan kuin kansainvälisen kaupankäynnin vauhdittamiseen.

Kuvankäsittelypalvelumme tarjoaa kuvankäsittelyä kuten rajausta, vaikuttavia efektikuvia tai kuvakollaaseja. Meiltä saatte kuvankäsittelypalvelut peruskuvankäsittelystä vaativan tason mainoskuvankäsittelyyn.