Ratkaisut

Verkkoratkaisut


Verkkoratkaisumme tarjoavat nopeita varmatoimisia yritysverkko-ympäristöjä, jotka ovat toteutettu kestävillä ammattitason laitteistoilla. Suunnittelemme ja toteutamme uusia verkkoympäristöjä ja tarjoamme päivitysratkaisuja jo olemassa oleviin verkkoympäristöihin.

Kiinteiden verkkoratkaisujen lisäksi toteutamme eri toimipisteiden välisiä verkon laajennuksia, tehokkaita langattomia WLAN-verkkoja ja verkko-ympäristön käyttöä turvallisilla etäyhteysratkaisuilla.Varmistusratkaisut


Tärkeiden ja kriittisten tietojen varmistaminen on oleellinen osa IT-ympäristön toimintaa. Varmistusratkaisumme tarjoavat normaalin tiedostotason varmistuksen lisäksi myös Palvelin-koneiden täyden varmistuksen, jolloin esimerkiksi laite- tai ohjelmistovian sattuessa järjestelmä saadaan palautettua toimintakykyiseksi nopealla aikavälillä.

Kehittämämme virtuaalinauha-ratkaisu tarjoaa nopeaa ja tehokasta varmistusta korvaten perinteisen nauha-aseman ohjelmistoineen. Virtuaalinauhoja käytettessä tiedostojen palautus varmistuspisteistä on nopeampaa ja asiakas pääsee eroon toistuvasta nauhanvaihtamisesta.

Työasemavarmistuksella saadaan varmistettua tärkeät tiedostot päivittäin työasemilta, myös tiedostojen versionhallinta voi olla osana varmistusta. Esimerkiksi voidaan päivittäin tallentaa muokatuista tiedostoista useampi versio, jolloin aiemmin muokattu ja tallennettu versio on palautettavissa muokkausvirheen tai tiedoston korruptoitumisen sattuessa.

Tarjoamme myös perinteisiä nauhavarmistusratkaisuja esimerkiksi suurten tietomäärien varmistamiseen ja arkistoimiseen.Tietoturvaratkaisut


Tietoturvasta huolehtiminen on paljon muutakin kuin asennettu virustentorjunta ohjelmisto työasemalla. Tietoturvaratkaisumme keskittyvät huolehtimaan työasemien, palvelimien ja verkko-ympäristön tietoturvasta. Sisällön suodatuksella estetään haitallisten sähköpostien liikenne sähköpostipalvelussa ja keskitetysti hallittavat tietoturvaratkaisumme pitävät tietoturvan ajan tasalla.

Yhteistyötoimintamme tietoturvatalojen kanssa mahdollistaa juuri teidän ympäristöön sopivan kustannustehokkaan tietoturvaohjelmistoratkaisun toteutuksen.