Yritys

Tietoma Oy on Lahtelainen yrityksille ja yhteisöille suunnattu IT-alan palvelutalo. Palvelukonseptimme on tuottaa asiakkaillemme luotettavia varmatoimisia ratkaisuja ja sujuvaa asiantuntijapalvelua. Yhteistyötoimintamme suomalaisten ja muiden eurooppalaisten
IT-alan maahantuojien ja tukkureiden kanssa takaavat meille hyvän saatavuuden ohjelmistoihin ja laitteisiin.

Kehittämämme ratkaisut tarjoavat asiakkaillemme luotettavan IT-ympäristön, on sitten kyse työasemaympäristöstä tai vaativammasta usean palvelimen ja työaseman ympäristöstä. Ylläpito- ja varmistusratkaisumme takaavat varmatoimisen IT-ympäristön, sekä asiantuntijatukemme avustaa käyttöön liittyvissä ongelmissa ja tarjoaa ratkaisun haastavampiinkin vika- tai ongelmatilanteisiin.

Vastaamme useiden asiakkaittemme koko IT-ympäristöstä ja tarjoamme asiantuntijapalveluitamme yritysten omien IT-osastojen avuksi. Omaamme erikoisosaamista autoalan erikoispalvelimista ja tietojärjestelmistä (Automaster, Alfa Romeo, BMW, Chrysler, Citroën, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi). Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös Linux/Unix-järjestelmät, palvelimien/työasemien/kannettavien erikoiskorjaukset ja tiedostojen palautuspalvelu.

Tarjoamme myös graafista osaamista mm. kotisivuja, logoja, käyntikortteja, mainosmateriaaleja ja kokonaisia yrityskuvia.